E
NGEL ENERGY HEALING
Hej.
Tänker nu presentera min egna healing som jag skapat och berätta lite vad det är för en healing.
Har döpt den till Engel Energy healing.
För flera år sedan gick jag utbildning för Reiki healing, har gått steg 1 fysisk Reiki Healing & 2 Reiki Healing på avstånd.
När jag hade använt Reikin ett tag så började jag läsa om Änglahealing och tyckte att det var intressant, började därför lära mig hur den fungerar....
I samband med att jag då sände Reikin till personer och djur märkte jag att kontakten med änglarna ökade likt Ängel healing, men jag avvände fortfarande symboler som jag lärt mig i Reikin.
Vid ett par tillfällen när jag satt och mediterade så kom ett par nya symboler för min syn, dessa används inte i Reikin utan dom var menade för mig, jag frågade då vad dessa betyder och syftet med dom. Jag fick till mig vad dom är bra för och vad jag ska ha dom till.
Det var då som min egna healing kom till: Ängla energi healing.
Jag tänkte först köra med ett Japanskt namn men det kändes fel när jag fick fram det, då testade jag namnet på Engelska åh det kändes helt rätt. Så där kom Engel Energy healing till som är en blandning av två olika healing plus ett par egna symboler.
Den här healingen är en mjuk healing som hjälper kroppen att hela sig själv, Jag får hela tiden budskap om var blockeringar sitter och vilken symbol jag skall sända med just där.
Efter att jag själv använt denna ett tag fick jag till mig att fler borde kunna denna healing. Därför skapade jag en kurs som kan vara både på distans och under en två dagars utbildning.
Vill ni ta del av denna utbildning så finns den på min hemsida, ni kan även fråga mig om ni vill veta mer.

Hoppas ni tyckte att det var en intressant läsning. Fråga gärna om ni vill.

Ha det så bra och ta hand om varandra.